0-24h gondozás, ápolás


24 órás felügyelet, 24 órás ápolás, gondozás - otthonában

 

Erre a szolgáltatásra  a szellemileg teljesen leépült vagy végstádiumú daganatos, Alzheimer-kóros, stroke-os, Parkinson-kóros, önellátásában teljesen korlátozott ember válik szükségessé.

Ilyenkor az orvossal együtt ápoljuk a beteget, a fájdalomcsillapításra külön összpontosítva. 

 

Megteremtjük számukra a biztonságot, a nyugodt légkört, igényeit a lehetőségekhez képest igyekszünk kielégíteni. Szerető gondoskodással vesszük körül, kérését, igényét szem előtt tartva.

Sok esetben elég egy kézfogás, mely mellé a csend társul és a szemekkel „beszélünk”. Mert a biztonságot érzi bennünk, tudja, ott vagyunk mellette, megértést, szeretetet kap.


A mozgásában korlátozott, ágyhoz kötött embert is méltó körülmények közé helyezzük, igyekszünk vele megértetni, elviselhetővé tenni azt, amitől mindenki fél, hogy kiszolgáltatott legyen.

A mindennapi tisztálkodás, tiszta környezet megteremtése kiemelkedően fontos számukra. A kényelem, a helyzethez mérten való szükséglet kielégítése.

A gyógyszerek gondos és pontos beadása, mozgatás, itatás.

 

Leinformálható, megbízható, magyar, diplomás gondozók - megfizethető áron.

Amennyiben az Ön számára fontos, hogy szerette ilyen ellátásban részesüljön, forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén, ha házi gondozásra, idősgondozásra, 24 órás felügyeletre, házi segítségnyújtásra, vagy fogyatékos-ellátásra van szüksége - gondozónőink leinformálhatók, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, magyar, diplomás és / vagy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gondozónők, akik szakértő, szeretetteljes ápolást, gondoskodást tudnak biztosítani a rászorulók részére.

 

Hernyesné Chugyik Szilvia

Írjon nekünk!

Házigondozás, otthoni ápolás - Budapesten és Pest megyében
E-mail: apolas@hazigondozas.hu, Telefon: +36309936055