Házi gondozás árak, csomagok

 

Önt óvta, féltette, felnevelte - de most már Ő szorul segítségre.

 

Tudjuk, hogy a lelki terheken túl igen nagy anyagi terhet is jelent a család számára az emberhez méltó, szeretetteljes, szakszerű gondozás biztosítása.

Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy szinte mindenki számára elérhető legyen, aki leinformálható, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, magyar, diplomás és/vagy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gondozónőt keres szerette számára.

Áraink minden esetben a körülmények és feladatok alapján kerülnek meghatározásra, így az oldalunkon közölt árak tájékoztató jellegűnek tekinthetők.

 

Óradíj

Óradíjak 2.000 .-Ft/óra

Az óradíj a pontos helyszín, feladat és megbízási időtartam függvényében változhat.

 

24 órás felügyelet

48.000.-/ 24 óra -tól

24 órás gondozás, felügyelet. Gondozónőink műszakváltással látják el a rájuk bízott feladatot.

 

Napi 1-2 órás gondozás csomag

Elsősorban azon idősek számára, akik számára az idősgondozás keretében a fürdetés, beszélgetés, tisztába tétel és maximum egy kis bevásárlás elegendő.

Az 1-2 órás gondozási csomag kizárólag havi min. 20 nap megrendelése esetén érvényes, és a pontos feladatmeghatározást követően várhatóan 40. -50.000Ft/20 nap-tól - Hétvégi, és ünnepnapokra egyedi megállapodással.

 

Napi 8-10 órás csomag

Elsősorban azok számára, akik munkaidejük alatt nem tudják megoldani szerettük házi gondozását - otthoni ellátását.

A 8-10 órás gondozás csomag kizárólag havi min. 20 nap megrendelése esetén érvényes, és a pontos feladatmeghatározást követően várhatóan 320.000Ft/20 nap-tól. Hétvégi, és ünnepnapokra egyedi megállapodással.

 

Az árak a szolgáltatási díjat (gondozási, ápolási díj) fedezik, a beteg  és gondozó ( kesztyű, fertőtlenítőszer )segédeszköz, kötszer stb. eszköz/anyag költségét nem tartalmazzák!Gyakran ismételt kérdések

 

Megbeszélés után, milyen gyorsan, mikor tudunk szolgálatba állni ? 

Válasz: gyors, lehetőleg 1-2 napon belüli helyszíni felmérés, szerződés kötés. 1 munkanap múlva megkezdjük az ápolást.A szolgáltatásnak mennyi a felmondási ideje?

Válasz: A szerződésben foglaltaktól eltérve, hacsak nem ütközik a szerződésbe, 1 hét.  Akkut esetekben természetesen azonnal felmondható mindkét fél részéről.

 

Mikor lehet érdeklődni, telefonálni a Szolgáltatónak?

Válasz: Minden nap reggel 8 órától - 20 óráig . A lehetőség szerint igyekszünk azonnal megoldást találni.

 

Gyermek és idős felügyelete egyszerre megoldható-e? 

Válasz: a helyzetnek megfelelően igen, ha a felnőtt gondozott nem igényel nagyobb ellátást, és a gyermek sem, akkor 1 fő eltudja látni a feladatot.

Ha nem, akkor külön díjazás ellenében, 2 főt küldünk.

Hernyesné Chugyik Szilvia

Írjon nekünk!

Házigondozás, otthoni ápolás - Budapesten és Pest megyében
E-mail: apolas@hazigondozas.hu, Telefon: +36309936055