Idősgondozás

Napi felügyelet, idősgondozás

Házi gondozás, napi felügyelet az idős, beteg ember számára amíg a Család tagjai dolgoznak.

Az idős emberek nagyon egyedül érzik magukat, feledékenyek koruknál fogva. Szoktuk is mondani, a második gyerekkor. És igen, vigyázni, óvni kell már őket, hiszen nem vagy csak részben tudják ellátni magukat. És itt van szükség a segítségre.


A részben ellátni tudónak segíteni a bevásárlásban, az ügyintézésben. Vagy otthon a főzésben, takarításban. Foglalkozni velük, beszélni, hiszen annyi mondanivalójuk van és úgy érzik mindig, senki nem hallgatja meg őket.


Figyelni kell őket a napi rendszeres gyógyszerbevételnél, a tisztálkodásnál segíteni, a folyadékbevitelt szorgalmazni, hiszen tudjuk, hogy ebben a korban nagyobb a szervezet igénye a folyadékra, viszont nem jelzi a szervezet az igényt és hamar kiszáradnak, úgy mint a gyerekek.

Szeretetteljes  ápoló, gondoskodó, biztonságot nyújtó szolgáltatás - elérhető áron, magas szakmai színvonalon, leinformálható, főállású gondozónőkkel.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén, ha házi gondozásra, idősgondozásra, 24 órás felügyeletre, házi segítségnyújtásra, vagy fogyatékos-ellátásra van szüksége - gondozónőink leinformálhatók, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, magyar, diplomás és / vagy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gondozónők, akik szakértő, szeretetteljes ápolást, gondoskodást tudnak biztosítani a rászorulók részére.

 Hernyesné Chugyik Szilvia

Írjon nekünk!

Házigondozás, otthoni ápolás - Budapesten és Pest megyében
E-mail: apolas@hazigondozas.hu, Telefon: +36309936055