Házi gondozás, és egyéb szolgáltatásaink

Segítünk a mindennapok terheit csökkenteni

 

Sokaknak csak egy kis segítségre, társalkodásra van szüksége, nekik is tudunk segíteni - a házi segítségnyújtás szolgáltatásunkkal.

 

Az időskorban már nehézkes a mozgás, a kimozdulás otthonról. A figyelem tompul, feledékenyebbek lesznek, ilyenkor is tudunk segíteni - kérjük, nézze meg idősgondozás szolgáltatásunkat.

 

Vannak sajnos olyan végstádiumú betegek, vagy szellemileg leépültek, akik a nap 24 órájában felügyeletre szorulnak, de a Család nem tudja megoldani ezt.

Teljes tanácstalanság van ilyenkor a családban, hiszen a kórházból hazaadták a beteget, de nem megoldott a napi teendő elvégzése vele, hiszen szeretetteljes, de szakképzett, gondoskodó ápolást igényelnek. A fő szempont számukra, hogy biztonságban érezzék magukat, hiszen pont ezt veszítették el a betegségük kapcsán.

A szerető gondoskodást, gondozást ilyen esetben elsősorban a 24 órás gondozás szolgáltatásunkkal tudjuk biztosítani.

 

Külön minden csoportban más-más a teendőnk, hogy megkönnyítsük a gondozott életét, biztonságossá, széppé, kevésbé fájdalmassá tegyük a napjait, és egyúttal a család is biztonságban tudhassa szeretett hozzátartozóját.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén, ha házi gondozásra, idősgondozásra, 24 órás felügyeletre, házi segítségnyújtásra, vagy fogyatékos-ellátásra van szüksége - gondozónőink leinformálhatók, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, magyar, diplomás és / vagy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gondozónők, akik szakértő, szeretetteljes ápolást, gondoskodást tudnak biztosítani a rászorulók részére.

 

"Ne tegyétek őket szűk odukba,
 Ne rakjátok őket otthonokba.
 Hallgassátok meg a panaszukat,
 Enyhítsétek meg a bánatukat.
 Legyen hozzájuk szép szavatok,
 Legyen számukra mosolyotok.
 Én nagyon kérlek titeket,
 Szeressétek az öregeket."

Részlet Óbecsei István, Szeressétek az öregeket c. verséből

 

Hernyesné Chugyik Szilvia

Írjon nekünk!

Házigondozás, otthoni ápolás - Budapesten és Pest megyében
E-mail: apolas@hazigondozas.hu, Telefon: +36309936055